Kun sormuksessa on timantin sijaan tulevan puolison hammas, on sormus taatusti ainoa laatuaan maailmassa.

Kaliforniassa asuvat Carlee Leifkes ja Lucas Unger menivät kihloihin halloweenin aikaan. Pariskunta suosii omaa tyyliään ja se näkyy myös kihlasormuksessa; timantin sijaan siihen on kiinnitetty Ungerin viisaudenhammas.

So incredibly excited to marry my best friend, the man who knows that his wisdom tooth means more to me than a diamond….

Julkaissut Carlee Alisan Leifkes 2. marraskuuta 2015

Leifkes sanoi BuzzFeedille hänen sormuksensa erottuvan muista, joita hän näkee julkaistuna Facebookissa.

”Aivan kuin se olisi kilpailu, että kenellä on suurin sormus ja kenen sulhanen rakastaa ketä eniten ja minulla taas on siistein sormus, mitä olen koskaan nähnyt”, Leifkes kommentoi.

”Mitä timantti ilmaisee kenenkään parisuhteessa? Minulla on kirjaimellisesti sulhaseni viisaus sormessani”, nainen jatkoi.

Aiemmin tänä vuonna Kanadassa, Ungerin kotimaassa, musiikkifestivaaleilla tavannut pariskunta keksi idean sormukseen yhdessä.

”Kun puhuimme siitä, sanoin timanttien olevan yliarvostettuja. Minun syntymäkiveni on timantti. En tarvitse sellaista osoittamaan, kuinka paljon joku minua rakastaa. Hän on jo muuttanut Kanadasta tänne osoittaakseen sen”, Leifkes kertoi.

Ungerin isä postitti yhden poikansa viisaudenhampaista parille, jotka veivät hampaan jalokivisepälle selvittääkseen, voisiko hammasta käyttäen tehdä jotain ainutlaatuista. Vaikka pari valitsi sormuksen yhdessä, ei Leifkes saanut nähdä sitä ennen kuin Unger kosi häntä hänen perheen edessä lokakuun viimeisenä päivänä.

”Kerroimme heille, että suunnitelmissa ei ole timantti. He totesivat, että ’Ette ole koskaan olleet perinteinen pari! Miksi aloittaisitte nyt'”, Leifkes sanoi.

Jalkansa murtanut Leifkes kertoi BuzzFeedille, että pari aikoo mennä naimisiin Las Vegasissa marraskuun aikana.

”Minulla on kipsi, viisaudenhammas sormuksessa, pinkki mekko ja Elvis vihkii meidät”, Leifkes paljasti parin hääsuunnitelmista.

Voit katsoa lisää kuvia sormuksesta ja parista täältä.

Lähde: BuzzFeed


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia