Saat vain yhden mahdollisuuden tehdä hyvän ensivaikutelman, joten iskurepliikki kannattaa valita huolella.

Monen mielestä on haastavaa päättää, mitä kiinnostavalle henkilölle kannattaisi heti ensi alkuun sanoa, että kiinnostuksesta tulisi molemminpuolista. Huonosti valittu avauslause saattaa pilata koko potentiaalisen suhteen syntymisen.

Moni on kaiken lisäksi pitkän pandemian vuoksi ruosteessa iskuyritysten suhteen, joten asiantuntijan neuvo tulee hyvään saumaan ajallisesti!

Parisuhde-ekspertti Beth Ribarsky sanookin, että moni ajattelee iskurepliikkien olevan aina mauttomia ja kliseisiä repliikkejä, joita pitäisi opetella ulkoa kauhea määrä. Ribarsky kuitenkin tarkentaa, että iskurepliikiksi voidaan oikeastaan laskea mitä vain, mikä auttaa avaamaan keskustelun.

Iskurepliikki voikin olla joko loistava, tai sitten mennä pahasti penkin alle. Asiantuntijat neuvovatkin, että repliikin kannattaa olla mahdollisimman suora. Tarkoitus on viestittää toiselle, että olet kiinnostunut hänestä ja haluat tutustua häneen paremmin.

On tärkeää tehdä omat aikeet heti selväksi, kuin kierrellä ja kaarella. Jos nimittäin kiertelemme liikaa, saattaa toinen pitää meitä vain ystävällisinä, eikä edes tajua, että olemme heistä kiinnostuneita.

Mikä siis on paras iskurepliikki ikinä? Yksinkertaisesti tämä: ”Näin sinut ja minun oli yksinkertaisesti pakko tulla luoksesi sanomaan hei”. Tätä voi tietty muokata omaan suuhun ja tilanteeseen sopivaksi.

Yksinkertaisuus ja suoruus on siis valttia!

Kokeile tätä repliikkiä, kun seuraavan kerran näet jonkun, joka kiinnostaa sinua.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Freestocks, Unsplash