Ensimmäiset treffit voivat jännittää kovasti.

On yksi tärkeä asia, jolla voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka hyvin ensitreffit sujuvat. Se on se, että ei sovi treffejä vääriin paikkoihin. Jos haluaa tutustua toiseen kunnolla ja antaa hänelle itsestään hyvän vaikutelman, ei se onnistu kaikissa paikoissa hyvin. Tässä alla on paikkoja, jotka ovat juuri sellaisia.

6 huonoa paikkaa ensitreffeille

1. Elokuvateatteri

Elokuvateatterissa on vaikea puhua keskenään ja ensitreffeillä se tuntuisi vaikealta, koska silloin juuri pitäisi keskustella ja tutustua toisiinsa.

2. Kynttiläillallinen

Hieno illallinen on aivan liikaa ensitreffeille. Se loisi liikaa paineita eikä olisi aito tapa tutustua toiseen.

3. Aktiiviurheilupaikka

Koska toista ei vielä tunne tässä vaiheessa, saattaa hän suostua esimerkiksi luistelutreffeille vain sen takia, että ei ole kehdannut kieltäytyä. Hän ei välttämättä pidä luistelusta tai vaikka seinäkiipeilystä.

4. Livemusiikkia tarjoava paikka

Koska tarkoitus on jutella ja tutustua, voi livemusiikkia tarjoavassa paikassa olla niin meluisaa, että ei kuule toista.

5. Paikka, jossa kävi ex-puolison kanssa

Jos menee paikkaan, jossa on käynyt ex-puolison kanssa, voi ex-puoliso tulla siellä liikaa mieleen. Se tietysti häiritsee treffejä. Silloin voi jopa luopua antamasta uudelle henkilölle mahdollisuuden.

6. Mikä tahansa paikka tuplatreffeille

Kun ei vielä tunneta toisia, ei ole hyvä tavata yhdessä muiden henkilöiden kanssa. Silloin on vaikea tutustua toiseen, kun ei voi keskittyä siihen kunnolla muiden läsnä ollessa.

Näiden lisäksi on monia hyviä paikkoja, jotka jäivät vielä vaihtoehdoiksi ensitreffeille.

Lähde: Junkee