Joulukuusen koristeiden riisuminen ei kestä koko päivää. Mutta miten sen voisi tehdä silti nopeammin kuin normaalisti?

On se aika vuodesta, kun monissa kodeissa suunnitellaan joulukuusen riisumista koristeista. Jos sitä ei ole vielä teilläkään tehty, se on hyvä, koska nyt sen voi tehdä tämän ohjeen avulla normaalia nopeammin ja vaivattomammin.

Riisuminen ei tunnu niin mukavalta kuin koristelu

Kuusen koristelu on mukavaa puuhaa, johon osallistuu yleensä koko perhe. Mutta kun aika poistaa koristeet, ei monikaan perheestä taida olla paikalla. Se ei nimittäin ole niin mukavaa puuhaa kuin koristelu. Onneksi TikTokin käyttäjä Amy Foster on jakanut videon, jossa hän esittelee, kuinka helposti ja nopeasti kuusen saa riisuttua koristeista.

Amyn niksi toimii vain tekokuusien kohdalla. Tekokuusen päälle laitetaan muovinen patjapussi. Kuusta ei sitä ennen riisuta koristeista, vaan ne jäävät kuuseen kiinni. Kun kuusen hakee seuraavana jouluna taas esille varastosta ja poistaa pussin sen päältä, on siinä valmiiksi koristeltu kuusi edessä. Koristeitakaan ei tarvitse ripustella, mutta se ei ole tietysti kaikkien mieleen.

Muoviseen pussiin kääritty kuusi kannattaa säilyttää varastossa pystyasennossa. Jos haluaa koristella kuusen uudelleen, voi siitä poistaa koristeet ennen pussiin käärimistä ja jättää siihen vain valot, joiden asentamisesta kukaan tuskin pitää.

Katso täältä, miltä muoviseen patjapussiin kääritty joulukuusi näyttää.

Lähde: Express