Äiti löysi 3-vuotiaan tyttärensä seisomasta vessanpöntön päällä – tyttären kertoma syy pysäyttää

Äiti ajatteli ensin nähneensä vain hauskan tilanteen, mutta tyttären touhujen selitys järkytti.

Yhdysvaltalaisäidin julkaisema kuva pikkutytöstä seisomassa vessanpöntön päällä on lähtenyt leviämään netissä ja sen taustalla on monien mielestä sydämet särkevä ja surullinen syy.

3-vuotiaan tytön äiti Stacey Wehrman Feeley kertoo ottaneensa kuvan tyttärensä puuhista, koska aluksi ajattelin sen olevan hauska tilanne.

I took this picture because initially I thought it was funny. I was going to send it to my husband to show what our…

Julkaissut Stacey Wehrman Feeley 15. kesäkuuta 2016

”Aioin lähettää kuvan miehelleni näyttääkseni, mitä ilkikurinen pikkuisemme touhusi. Mutta kun tyttäreni kertoi, mistä on kyse, minä murruin täysin”, äiti aloittaa kirjoituksensa.

Todellisuudessa tyttö harjoitteli, miten tulee toimia, jos joku hyökkää esimerkiksi aseen kanssa kouluun ja itse on silloin wc-tiloissa. Tytön esikoulussa pidetään harjoituksia tällaisten tilanteiden varalle.

”Sinä hetkenä kaikki viattomuus, jota ajattelin 3-vuotiaallani olevan, katosi”, äiti kirjoittaa.

Tämän jälkeen äiti esitti toiveen poliitikoille, että katsoisivat kuvaa.

”Tämä on sinun lapsesi, teidän lapsenne, lapsenlapsenne, lapsenlapsenlapsenne ja tulevat sukupolvet. He elävät ja kasvavat tässä maailmassa päätöstenne mukaan. He ovat hädin tuskin 3-vuotiaita ja he piiloutuvat vessakoppeihin seisomaan vessanpönttöjen päälle. En tiedä mikä on vaikeampaa heille? Yritys pysyä hiljaa pitkän aikaa vai yritys pitää tasapaino ilman, että jalka tipahtaa vessan lattialle”, äiti viestittää päättäjille.

Äiti ottaa pitkässä kirjoituksessaan esiin niin aselait kuin mielenterveyspalvelut ja myös kysyy, voiko hän auttaa jollain tavalla. Hän myös kehottaa kykeneviä ihmisiä tekemään parhaansa ja muuttamaan nykytilanteen.

”En teeskentele, että minulla olisi kaikki vastaukset tai edes hitunen niitä, mutta jos ette halua lastenne seisovan wc-pöntön päällä, meidän täytyy tehdä jotain”, äiti päättää kirjoituksensa.

Äidin kirjoitusta on jaettu tätä kirjoittaessa yli 23 000 kertaa ja se on kerännyt tuhansia kommentteja. Monet ovat sanoneet, kuinka äidin jakama kuva on särkenyt heidän sydämensä.

Äidinkin huomioimat aselait ja niiden tiukentaminen ovat nyt esillä Yhdysvalloissa, kun senaatti kaatoi aselain tiukennukset juhannusviikolla ja aiemmin kesäkuussa Orlandossa sijaitsevassa seksuaalivähemmistöjen suosimassa yökerhossa tapahtui surullinen joukkomurha, joka vaati 49 ihmisen hengen ja kymmeniä haavoittui.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.