Nämä seitsemän asiaa voivat viitata siihen, että uusi suhde menee liian vauhdilla eteenpäin.

Joskus kuin huomaamattaan saattaa löytää itsensä suhteessa siinä tilanteessa, että kaikki etenee liian nopeasti. Jos kiiruhdat liian nopeasti, saattaa sinulta mennä ohitse myös varoitusmerkkejä, jotka voisivat kertoa sinulle suhteen laadusta.

Alle on listattu merkkejä siitä, että suhteesi etenee liian nopeasti ja rauhoittuminen voisi ollakin hyvästä.

Keskityt täysin uuteen kumppaniisi

Muutamien treffien tai viikkojen jälkeen uuden kumppanin ei pitäisi olla oman elämän keskipiste. Jos vietät kaiken vapaa-aikasi uuden kumppanisi kanssa, saatat hukata itsesi siinä samalla.

Ystäväsi jäävät taustalle

Vastuun karttaminen tai jatkuva kieltäytyminen ystävien ehdotuksissa ei ole koskaan hyvä merkki. Uuteen suhteen keskittyminen voi tuntua mahtavalta, mutta on tärkeää pitää asiat tasapainossa, etenkin suhteen alussa.

Kohtaat yllätyksiä

Become Gorgeous -sivusto neuvoo olemaan varuillaan suhteen alussa ennen kuin toisen oppii tuntemaan kunnolla. Jos et pidä yllätyksistä, etene hitaammin ja älä kiiruhda läpi tärkeiden parisuhdevaiheiden. Kun alat huomata, ettei uusi poikaystäväsi ole sitä, mitä alkuun oletit, on parempi painaa jarrua, jotta ehdit käydä läpi asioita ja tehdä oikeat valinnat.

Puhutte jo saman katon alle muuttamisesta

Yhteen muuttamisen kanssa ei pitäisi koskaan kiirehtiä, vaikka kuinka pari tuntuisi sopivan toisilleen. Pidä huolta, että todella tunnet hänet ennen kuin yhteinen koti tulee puheeksi. Jos yhteen muuttamisesta aletaan puhua jo kolmen kuukauden tapailun jälkeen, se voi kertoa siitä, että etenette liian nopeasti.

Suunnitelmien teko pitkällä tähtäimellä

Yhteisten suunnitelmien teko parisuhteessa on hyvästä, mutta jos niitä tekee jo muutaman viikon jälkeen, on sekin merkki liian nopeasta tahdista. Lomasuunnitelmien teko on mukavaa, mutta jos suunnitelmat sisältävät lapsia ja täydellisen kodin, voi olla aika hiljentää tahtia.

Yhteiset lemmikit

Lemmikkien jakaminen ei ole ajankohtaista aivan uuden suhteen alussa. Lemmikeistä aiheutuu vastuuta ja sen hoitamisesta voi koitua riitoja.

Et huomioi itseäsi

Tämäkin voi kertoa siitä, että suhde etenee liian nopeasti. Vaikka sinulla olisi aikaa ystävillesi ja perheelle, on tärkeää, että on aikaa myös omille kiinnostuksen kohteille, jotka pitävät sinut onnellisena parisuhdetilanteestasi huolimatta.

Lähde: Become Gorgeous