Miehellä voi olla hyvin erilaisia syitä olla vastaamatta viesteihisi.

Ei varmaan ole juuri kuumottavampaa tunnetta kuin odottaa, että ihastuksesi vastaisi lähettämääsi viestiin. Jos hän vastaa, olosi on kuin leijailisit pilvien päällä, mutta jos vastausta ei kuulu, saatat vaipua syvään epätoivoon.

Pahinta kaikessa taitaa olla se, että et tiedä syytä siihen, miksi mies ei vastaa. Saatamme yrittää vakuuttaa itsemme siitä, että hän on kiireinen uuden huippusalaisen projektin parissa, hänen puhelinnumeronsa on vaihtunut tai hän on yhtäkkiä menettänyt salaperäisesti muistinsa.

On aivan totta, että ainoa syy ei suinkaan ole se, että hän ei olisi sinusta kiinnostunut, mutta ikävä kyllä sinun pitää varautua siihenkin vaihtoehtoon.

Nämä seuraavat syyt miehellä voi olla, jos hän ei vastaa viesteihisi.

 1. Hän ei ole kiinnostunut
  Tämä on toki se kaikkein ikävin vaihtoehto, joten toivotaan, ettei kyse ole siitä. Ikävä kyllä moni mies ei halua sanoa asiaa suoraan, joten hän saattaa toivoa, että sinä tajuat tilanteen yksinkertaisesti siitä, ettet saa häneltä vastausta viesteihisi.

 2. Hän rankaisee sinua
  Hän saattaa olla kiukkuinen jostain, mitä olet tehnyt, mutta ei osaa tai halua ottaa asiaa puheeksi. Niinpä hän ajattelee, että vanha kunnon mykkäkoulu on oikea tapa hoitaa tilanne.

 3. Hän on välillä kylmä, välillä kuuma
  Hän ei välttämättä ole varma, onko hän sinusta kiinnostunut vai ei. Saattaa olla, että hän myös pitää muista mahdollisuuksia auki, ja sinä olet yksi vaihtoehdoista.

 4. Hänellä on oikeasti kiire
  Yksi mahdollisuus on, että hän on aivan tosissaan, kun kertoo sinulle, että hän on todella kiireinen juuri nyt. Ota kuitenkin huomioon, että kiirettäkin voi kestää vain sen tietyn ajan. Jos mies sanoo vielä kahden kuukauden kuluttua olevansa niin kovin kiireinen, ettei ehdi nähdä sinua tunnin vertaa, on tämä selkeästi pelkkä tekosyy.

 5. Hän on todella ujo
  Joskus mies saattaa vaikuttaa siltä, että hän ei ole sinusta kiinnostunut, mutta syy saattaa olla yksinkertaisesti se, että hän on ujo, eikä uskalla sen takia koskaan tehdä aloitetta. Saattaa myös olla, että hän pelkää torjutuksi tulemista. Tässä kohtaa sinun pitää päättää, onko sinulle ok olla se osapuoli, joka tekee aina aloitteen.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango