Onko sinullakin ollut nuorempi mies kierroksessa?

Jostain kumman syystä deittailumarkkinoilla tuntuu edelleen vallitsevan käsitys, että miehen kuuluu olla naisen kanssa saman ikäinen tai tätä vanhempi. Edelleen on melko harvinaista, että nainen olisi ainakaan merkittävästi miestään nuorempi, ja tämä yhdistelmä nostattaakin edelleen kulmakarvoja.

Puuma-naisilla on kuitenkin pullat hyvin uunissa, sillä nuorempi mies on erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluat vähän erilaisen suhteen kuin vanhemman miehen kanssa.

Tässä on 5 hyvää syytä deittailla nuorempaa miestä.

 1. Energiapakkaus
  Nuori mies on yleensä melkoinen energiapakkaus! Olipa kyse sitten vapaa-ajan aktiviteeteista tai makuuhuoneajasta, on nuorella miehellä yleensä energiaa enemmän kuin vanhemmalla miehellä. Saatkin todennäköisesti kokea aivan uudenlaisia seikkailuita niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolella, ja se saa sinutkin tuntemaan itsesi nuoremmaksi!

 2. Ihailua elämänkokemuksesta
  Nuori mies todennäköisesti ihailee kaikkea, mitä olet elämäsi aikana saavuttanut ja kokenut, ja pitää sinua sen vuoksi omanikäisiään naisia kiinnostavampana!

 3. Itseluottamusta hivelevää
  Vaikka sinulla olisi loistava itseluottamus jo muutenkin, ei nuori mies käsipuolessa tee sille ainakaan hallaa! Jos saat mieheltä vieläpä kommentin siitä, kuinka kuuma tai seksikäs olet, tai kuinka hemaiseva kroppa sinulla on, on egobuustaus taattu!

 4. Ei yhteisiä ikäviä tuttuja
  Nuoremman miehen kanssa on hyvin pieni riski, että paljastuisi, että teillä onkin yhteisiä tuttuja – joita et todellakaan haluaisi teillä olevan. Nuorempi mies tuskin deittaili juuri ystävääsi tai oli exäsi paras kaveri yliopistossa, joten tällaiset ikävät tuttavuudet ovat hyvin epätodennäköisiä.

 5. Seksijumalatar
  Koska sinä olet suhteessa se vanhempi, on melko varmaa, että sinulla on myös enemmän kokemusta makuukamarin puolella. Tämä saa nuoremman miehen todennäköisesti tekemään kaksin verroin töitä, jotta sinä olisit häneen tyytyväinen!

  Kannattaakin miettiä, pitäisikö sinun vaihtaa nuorempaan?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Khamkéo Vilaysing, Unsplash