Nämä viisi asiaa voivat koitua vahvankin suhteen tuhoksi.

Vaikka avioliittosi olisi kuinka vahva tai rakastaisitte toisianne kuinka paljon tahansa, on aina asioita, jotka voivat repiä teidät erilleen. Eikä sen tarvitse aina liittyä siihen, mitä teette tai ette tee.

Ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa asiaan. Teidän ei siis tarvitse huolehtia vain itsestänne, vaan teidän on oltava tarkkana myös ulkopuolisista asioista, jotka voivat ajaa kiilaa suhteeseenne.

Tässä on 5 asiaa, jotka voivat pilata vahvan avioliiton. Varo niitä ja tee kaikkesi, jotta ne eivät tuhoaisi suhdettanne.

  1. Tiukka taloudellinen tilanne ja rahan puutteesta aiheutuva stressi voivat tehdä suhteessa tuhojaan. Panostakaa siis yhteisiin pelisääntöihin ja yhteiseen budjettiin.
  2. Liian suuri määrä velvollisuuksia ja tehtäviä voi aiheuttaa uupumusta, joka vaikuttaa negatiivisesti suhteeseenne. Järjestäkää aina aikaa pelkkään kaksinoloon, älkääkä antako esimerkiksi lastenhoidon tulla väliinne.
  3. Huono ja rutiininomainen seksi voi myös tuhota suhteen. Kokonaan puuttuva seksi tekee sen vielä varmemmin.
  4. Kun suhteesta tulee pelkkää arkirutiinia, voi se helposti viedä koko avioliiton metsään.
  5. Huono itsetunto voi myös vaikuttaa suhteeseen negatiivisesti, jos toinen tai kumpikin osapuoli kärsii siitä. Huono itsetunto voi nimittäin johtaa masennukseen tai vaikkapa siihen, ettei toinen enää pidä huolta itsestään.

Panostakaa siis siihen, etteivät nämä viisi asiaa toteudu teidän suhteessanne.

Lähde: All Women’s Talk