Jos tulet helposti kateelliseksi, horoskooppimerkkisi saattaa olla yksi näistä neljästä. Tämä ominaisuus ei ole aina huono asia.

Purewow -sivustolla esitellään neljä horoskooppimerkkiä, jotka tunnetaan kateellisuuteen helposti sortuvista ominaisuuksistaan. Tämän ei suinkaan todeta olevan mikään huono asia, koska se voi tarkoittaa samalla myös monia hyviä luonteenpiirteitä, joita juuri helposti kateutta tuntevilla ihmisillä on.

Helposti kateutta kokevia tähtimerkkejä on neljä

1. Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinaat aloittavat päivänsä heti vauhdilla, koska elämä on heille kuin kilpajuoksua paikasta toiseen. Ja he haluavat olla aina kisan voittajia, ja jos eivät ole, he tulevat siitä kateelliseksi. He kadehtivat sellaisia, jotka tuntuvat saaneet heitä paremmin toteutettua elämän tavoitteita. Oinas haluaa olla kaikessa paras, joten kello tikittää heille monessa asiassa, joissa pitää osata toimia nopeasti, jotta voi tulla ensimmäisenä maaliin.

Näitä ominaisuuksia voi hyödyntää elämässä. Sen sijaan, että keskittyisi muiden suorittamiseen, voisi tätä energiaa käyttää joissakin hyödyllisemmissä asioissa. Se voisi olla jotain sellaista, jota maailma tarvitsee juuri nyt. Oinaan kannattaa työskennellä yhdessä muiden kanssa, jolloin jokaisen panostuksella on merkitystä ja tavoite saavutetaan, kun kaikki onnistuvat tehtävässään.  

2. Rapu (22. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Rapu ei kerro muille niistä tunteista, jotka liittyvät hänen epäonnistumiseensa jossakin. Jos Ravun paras ystävä viettää aikaa esimerkiksi keramiikkatunnilla tapaamansa henkilön kanssa, tulee hän siitä mustasukkaiseksi. Silloin Rapu miettii, että pitääkö ystävä edelleen hänestä vai onko hänet korvattu toisella. Kovan ulkokuoren alta löytyy herkkä ja helposti särkyvä ihminen. Hän kaipaa elämäänsä turvallisuutta ja vakautta.

Vaikka Rapu pitää sisällään monet pelkoon ja epävarmuuteen liittyvät tunteensa, olisi hänen parempi antaa niiden tulla esille. Tätä psyykkistä ja emotionaalista älykkyyttä kannattaa hyödyntää ja kertoa läheisille kuinka paljon ystävyyttä arvostaa. Silloin näistä tunteista on hyötyä.

3. Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonat pitävät siitä, kun he ovat valokeilassa ja heitä kehutaan. Ja jos joku työntää heidät lavalta pois, he eivät tietysti pidä siitä lainkaan. He tuntevat helposti kateellisuutta. He ovat sitä mieltä, että he itse osaavat tehdä asiat kaikista parhaiten.

On turha valittaa siitä, että joku toinen on palvonnan kohteena, jos hän on tehtävään parempi vaihtoehto. Sen sijaan Leijonan kannattaa tehdä vaikutus muihin niillä tavoilla, jotka osaa hyvin ja tietää mistä niistä muut pitävät. Jos esimerkiksi Leijonan sisko on hyvä kirjailija, voi Leijona ilahduttaa siskoaan runolla, jonka on juuri kirjoittanut. Raskaan työviikon tehneen työkaverin voi yllättää esimerkiksi herkullisella itsetehdyllä lasagnella. Näin Leijona voi tehdä vaikutuksen muihin.

4. Skorpioni (22. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpioni elää kahden todellisuuden välissä. Välillä hän vaikuttaa näkymättömältä ja väliltä hänen roolinsa on todella näkyvä. He haluavat paljastaa hyviä asioita sekä totuuksia. Skorpionin kateus johtuu vainoharhaisuudesta ja hänen sisällään saattaa kiehua vihaisia tunteita jopa kuukausien ajan.

Sen sijaan, että skorpioni kuvittelisi aina pahinta mahdollista, kannattaisi hänen käyttää tätä hyvää mielikuvitustansa johonkin hyödyllisempään asiaan. Hän voisi kuvitella asioita, jotka voisivat tapahtua hänen omaksi edukseen.

Lähde: Purewow