Pikkutytöstä on tullut internetin sankari sen jälkeen, kun hänen isänsä julkaisi kuvan tytön koulukuvauskeen valitsemasta asusta.

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, vaan 3-vuotias supersankari Kaylieann Steinbach, joka vanhempiensa valitsemien asuehdotusten sijaan halusi laittaa koulukuviin ylleen Terästytön asun.

Huffington Postin mukaan tytön isä Austin Steinbach julkaisi syyskussa otetuista koulukuvista yhden otoksen vasta Redditissä ja siitä on tullut sittemmin viraali.

Supersankarit, etenkin Teräsmies (engl. Superman) ja Terästyttö (engl. Supergirl), ovat olleet aina 3-vuotiaan mieleen. Isän mukaan Kaylieannilla on kuulovaurio eikä voi kuulla s-kirjainta, joten hän kutsuu supersankareita Pootermaniksi ja Pootergirliksi.

Huffington Postin mukaan lempisupersankareidensa inspiroimana tyttö torjui vanhempiensa asuehdotukset koulukuvauksiin ja keksi paremman idean.

”Hän tuli luokse, katsoi esille laitettuja vaihtoehtoja, kääntyi ja sanoi ’Pootergirl!’ Ja no, en voinut väittää vastaan”, isä kertoi.

Lopulta koulukuvasta tuli melko sankarillinen, sillä Kaylieann otti huvikseen mukaan myös Teräsmies-lelun. Isän mukaan tyttö pukeutuu myös muihin supersankariasuihin esikouluun ja kanavoi sisäistä Hämähäkkimiestään, Batmania, Ihmenaista ja Frozen-animaation Annaa.

”Hänen koulunsa on mahtava. He aina pitävät ja odottavat ’päivän supersankaria’ tai mitä Kaylieann on valinnut ylleen sille päivää”, isä sanoi.

Sen jälkeen kun isä julkaisi kuvan Redditissä, on Kaylieannin asuvalinta noussut otsikoihin ympäri maailman, tyttöä on nimitetty internetin sankariksi ja kannustavia viestejä on sadellut perheen suuntaan.

”Reaktiot kuurojen yhteisöltä ovat olleet mahtavia. En vieläkään ole saanut käytyä läpi kaikkia viestejä ja kauniita sanoja, joita minulle on lähetetty. En koskaan osannut kuvitella, kuinka paljon hänen kuvansa voisi koskettaa ihmisiä”, isä kertoi Huffington Postille.

Isä on myöntänyt olevansa todennäköisesti vastuussa tyttärensä viehätyksestä supersankareita kohtaan. Kaylieann on pukeutunut Hämähäkkimieheksi San Franciscon Comic Conissa syyskuussa ja eikä isän mukaan osaa päättää, pukeutuisiko hän halloweenina Hämähäkkimieheksi, Terästytöksi vai Hulkiksi.

Ja mitä koulukuvaan tulee, isä aikoo ripustaa Terästyttö-kuvan hänen ”pienelle kuvaseinälleen”, johon hän laittaa kaikki muutkin Kaylieannin koulukuvat. Ensi vuoden suhteen isä tietää asettaneensa riman korkealle.

”Minusta tuntuu, että tätä on vaikea ylittää”, hän kertoi Huffington Postille.

Tällainen Kaylieannin nettiväen hurmannut koulukuva on:

My daughter got to pick what she wore for her school pictures. Daddy approves from aww

Voit lukea sen saamia kommentteja täällä.

Lähde: Huffington Post