3 syytä, miksi miehet haluavat mieluummin vähemmän kauniin naisen kumppanikseen

Oletko joskus huomannut, että todella komeilla miehillä voi olla vähemmän hehkeitä tyttöystäviä käsipuolessaan? Tähän on olemassa kolme syytä!


Ulkonäkö ei välttämättä merkitse kaikkea sinkkumarkkinoilla, sillä moni komea uros valitsee yllättäen vähemmän viehättäviä naisia kumppanikseen. Oletko joskus ihmetellyt tätä? Seuraavat syyt saattavat paljastaa syyt ilmiön takana.

 1. Epävarmuustekijä
  Aluksi mies voi olla innoissaan siitä, että todella upea supermallin näköinen nainen on hänen kanssaan. Osa miehistä voi kuitenkin alkaa tuntea jatkuvaa epävarmuutta siitä, miksi upea nainen on hänen kanssaan ja stressaa sitä, kuinka moni mies naista tavoittelee. Mies voi myös ajatella, että suhde naiseen, joka ei ole fyysisesti kenties kaikkein viehättävin, on kenties helpompi, stressittömämpi ja varmempi vaihtoehto, sillä naisen kimpussa ei pörrää jatkuvasti muita miehiä kilpailemassa tästä.

 2. Mukavuus ennen kaikkea
  Erityisesti hieman vanhemmassa iässä mies usein arvostaa entistä vähemmän ulkoista kauneutta ja haluaa mieluummin naisen, jonka kanssa hänellä on mukava olla. Jos nainen on tyrmäävä seksipommi ja myös tiedostaa sen itse, voi mies kokea, että nainen pitää miehen jatkuvasti varpaillaan, ja suhteen ylläpitäminen saattaa tuntua melkein kokopäivätyöltä.

 3. Luonnetta kehiin
  Vähemmän viehättävillä naisilla saattaa olla paljon merkittäviä luonteenpiirteitä ja upea persoonallisuus, jotka vetävät miehiä puoleensa. Todella kauniit naiset eivät välttämättä ole koskaan joutuneet turvautumaan keskustelutaitoihinsa, empatiakykyihinsä ja huumorintajuunsa, sillä heidän ulkonäkönsä on aina riittäneet saamaan miehen kuin miehen. Vähemmän viehättävä nainen saattaakin olla parempaa seuraa kuin huomion keskipisteenä olemiseen tottuneet kaunottaret.

Mitä mieltä olit listasta?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Love To Know


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.