Viime aikoina ei ole ollut helppoa tavata uutta ihmistä, ainakaan livenä.

Mutta jos tiedossa on esimerkiksi treffit fyysisessä maailmassa, haluatko tietää mihin treffikumppanisi kiinnittää ensin huomiota? Sellaisia kohtia on sinussa kolme. Kun tiedät tämän, osaat varautua treffeille paremmin. Vain yksi näistä kolmesta liittyy ulkonäköön. Tässä ei tarvitse olla kyse treffeistä, koska tapasi henkilön ensimmäisen kerran missä tahansa yhteydessä, näihin tulee kiinnitettyä ensimmäisenä huomiota.

1. Hampaat kertovat sinusta paljon

Hän katsoo aika pian sinut nähdessään sinun hampaitasi. Hampaat kertovat ihmisestä todella paljon esimerkiksi iästä ja terveydestäsi. Hampaista voi nähdä sen, jos tupakoi ja juo paljon kahvia. Ehkä olisi syytä pestä hampaat kunnolla enne treffejä, jotta ne ovat mahdollisimman valkoiset. Ja jos te suutelette, ei se ole mukavaa, jos suusi haisee.

2. Tapasi puhua

Puhetapasi on toinen sinusta paljon kertova asia, jonka hän kiinnittää melko nopeasti huomion. Ehkä puhut jotain murretta, joka ei ole sen paikkakunnan murre, jossa näette? Puhetyyliisi voi kertoa sinusta paljon muutakin esimerkiksi luonteestasi ja jopa koulutuksestasi.

3. Itseluottamuksesi

Itseluottamus kertoo paljon emotionaalisesta vakaudesta ja sen jokainen haluaa ihmisestä tietää heti. Jos ei luota itseen, on vaikea keskittyä toiseen ihmiseen.

Lähde: Yourtango