Jotkut ystävät ovat sellaisia, joille voi aina kertoa salaisuutensa, tietäen, että se ei lähde eteenpäin.

Joskus taas olet varma, kelle ei todellakaan kannata kertoa asiaa, jota ei tahdo muiden tietävän. Mikä vaikuttaa tähän ominaisuuteen? Miksi joillekin salaisuuden säilyttäminen on helppoa ja toisille taas hyvin vaikeaa? Vastaus voi olla heidän horoskoopissaan.

Kolme horoskooppimerkkiä, jotka voivat pitää salaisuudet

1. Skorpioni

Skorpioni on todellakin horoskooppi, jolle voi uskoa syvimmätkin salaisuudet. Itsestään tarkka, hiljainen ja salaperäinen skorpioni ei koskaan kerro muiden tai omia salaisuuksia eteenpäin. Hän ikään kuin ympyröi salaisuudet muurilla, jonka yli on lähes mahdoton päästä.

2. Kalat

Skorpionien tavoin, kalat ovat herkkä vesimerkki, johon voit luottaa. Kalat tunnetaan epäitsekkyydestä, tämä tekeekin kalat-merkin omaavasta hyvin uskollisen ystävän. Merkin omaavat ovat yleensä myös empaattisia.

3. Leijona

Leijona on erittäin uskollinen ja luotettava ystävä. Vaikka usein luullaan, että leijonaa kiinnostaa vain oma napa, on leijona kuitenkin hyvin kiinnostunut ympärillä olevien ihmisten asioista.

Kolme horoskooppimerkkiä, jotka eivät osaa säilyttää salaisuuksia

1. Jousimies

Jousimies rakastaa kertoa tarinoita, eritoten, jos niihin liittyy draamaa. Jousimies myös tunnetaan siitä, että hän saattaa myös liioitella kertomiaan juttuja. Tämän horoskooppimerkin kanssa kannattaa olla varovainen, sillä jos salaisuus on ”tarpeeksi herkullinen”, jousimies ei voi vastustaa kiusausta ja olla jakamatta salaisuutta eteenpäin.

2. Kaksoset

Kaksoset ovat eläinradan juoruajia, joten he eivät tietenkään voi missään tapauksessa pitää suutansa kiinni. Kaksosille luontaista on kommunikointi ja he ovatkin myös tietynlaisia sanansaattajia, vaikka asia olisi salaisuus. Kaksoset eivät haluaa pahaa, ”juorukello-ominaisuudellaan”, he vain toteuttavat heille asetettua tehtävää.

3. Neitsyt

Neitsyttä hallitsee kommunikaatioplaneetta Merkurius ja hän rakastaa seurata muiden ihmisten elämää. Neitsyt jakaa myös muiden asioita mielellään eteenpäin, vaikka ne olisivatkin salaisuuksia.

Jaa tämä juttu eteenpäin, niin ystäväsi tietävät, kelle voi kertoa salaisuutensa!

Lähde: Pure Wow