Huomista ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä.

Jokainen meistä kuolee joskus, mutta toisille lähtö tulee aivan liian aikaisin. Kaikista päivistä kannattaa nauttia täysin siemauksin, sillä koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan.

Keith Piercen perhe tietää tämän aivan liian hyvin. Neljännellä luokalla ollut Keith kävi koulua Montanassa, Yhdysvalloissa ja hän oli juuri täyttänyt 10 vuotta.

Kukaan ei olisi osannut arvata, että amerikkalaisen jalkapallopelin aikana Keith Piercen jalkaan ilmestynyt jälki tulisi viemään hänen henkensä muutamaa päivää myöhemmin.

Sad

Julkaissut Sepsis Alliance Tiistaina 14. lokakuuta 2014

Keithin jalkapallo-ottelu oli loppunut ja hänen vanhempana olivat huomanneet jalkaan ilmestyneen jäljen, joka oli lievästi turvonnut.

Daily Mail -uutisen mukaan vanhemmat veivät Keithin varmuuden vuoksi lääkäriin. Lääkärit tutkivat pojan, mutta eivät löytäneet mitään vaarallista, joten he lähettivät perheen kotiin.

2 years ago today this was the start of a major life change we never saw coming. Our little man taken away just 3 days…

Julkaissut Remembering Keith Pierce Maanantaina 10. lokakuuta 2016

Keith oli kuitenkin kaikkea muuta kuin terve. Hänen oireensa muuttuivat pahemmiksi ja vanhemmat veivät hänet toiseen sairaalaan. Keithin terveydentila oli vakava ja lääkärit joutuivat tekemään hänelle akuutin leikkauksen.

Oli kuitenkin myöhäistä. 10-vuotias poika ei enää koskaan herännyt.

Keithin perhe joutui tekemään hirvittävän päätöksen. He joutuivat hyväksymään ettei heidän poikansa tulisi koskaan palaamaan ja niinpä elintoimintoja ylläpitävän laitteen virta kytkettiin pois päältä.

NBC Montana -uutisen mukaan Keith oli menehtynyt hämähäkin puremaan, jonka hän oli saanut jalkapallo-ottelun aikana.

Julkaissut Remembering Keith Pierce Maanantaina 13. lokakuuta 2014

Violonistihämähäkin purema oli aiheuttanut pojalle vakavan verenmyrkytyksen.

Perheen hyvä ystävä, Alicia Clark, auttoi järjestämään varainkeruutapahtuman surunmurtaman Keithin perheen tukemiseksi.

”Emme olleet varmoja oliko heillä minkäänlaista terveysvakuutusta. Ja vaikka heillä olisi niin tällaiset tapaukset tuovat mukanaan muita kuluja – hautaus on kallista – joten päätin yrittää kerätä rahaa varainkeruutapahtuman avulla”, Clark kertoo ABC Fox Montana -uutisille.

Keith vietiin perheensä keskuudesta aivan liian aikaisin. Violonistihämähäkin purema voi olla tappava ja suurin osa tapauksista on vaikea tunnistaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Katso video, jossa näytetään miltä eri hyönteislajien puremat näyttävät:

Lepää rauhassa, Keith Pierce.

Ulkomailla ollessa on aina riski saada sairauksia tai oireita, joita ei saisi Suomessa. Siksi riskeistä on hyvä olla tietoinen.

Auta meitä jakamaan tätä uutista, jotta kukaan muu ei joutuisi kokemaan Keithin kaltaista kohtaloa.