Eräs Reddit-käyttäjä pyysi avioerojuristeja paljastamaan, että mistä kummallisista syistä parit eroavat. Tässä alla on paljastuksista kymmenen parasta.

1. Nainen erosi miehestään, koska mies kieltäytyi kohtelemasta häntä samalla tavalla kuin Christian kohtelee Anaa elokuvassa Viisikymmentä harmaan sävyä (Fifty Shades of Grey).

2. Yksi asiakas luuli, että hänen vaimollaan oli avioliiton ulkopuolinen suhde. Vaimo kävikin vain pelaamassa Pokémon Go -peliä ja sen takia hän ajeli iltaisin autolla tuntikausia.

3. Pariskunta kävi joka aamu yhdessä kylpyhuoneessa samalla, kun toinen heistä istui pöntöllä ja toinen kylpyammeen reunalla. Eräänä aamuna, kun oli vaimon vuoro istua pöntöllä ja aviomiehen kylpyammeen reunalla, he alkoivat kiistellä suhteestaan. Silloin vaimo veti alapäästään tamponin ja heitti sen miehensä päälle. Mies haki avioeroa samana päivänä.

4. Pariskunta erosi kissan takia. Vaimo kutsui kissaa Lumipalloksi sen valkoisen turkin vuoksi, ja hän halusi sen syövän vain märkää kissanruokaa tai kananrintaa. Aviomies kutsui kissaa Lilyksi valkoisen turkin takia ja uskoi, että sen pitäisi syödä vain kuivaruokaa. He taistelivat vuoden ajan kissan huoltajuudesta eivätkä välittäneet ihmislapsistaan mitään.

5. Eräs nainen halusi avioeron miehestään, koska miehellä ei ollut tarpeeksi rintakarvoja ja mies ei lauennut tarpeeksi nopeasti.

6. 46-vuotta kestänyt avioliitto päättyi, koska miehen vanha lukioaikainen tyttöystävänsä oli jälleen sinkku. Vaimo sai myöhemmin tietää, että mies meni naimisiin vanhan tyttöystävänsä kanssa samana päivänä, jolloin heidän avioeronsa saatiin päätökseen.

7. Nainen halusi erota miehestään, koska miehellä oli tapana riisua alapäänsä paljaaksi ennen sängylle istahtamista. Heidän lakanoistaan alkoi löytymään ruskeita läiskiä. Miehen mielestä ne olivat silityksestä johtuvia palojälkiä, mutta vaimon mielestä ne johtuivat siitä, että mies käytti heidän sänkynsä lakanoita vessapaperina. Mies myönsi kuitenkin, että hän käyttää vain vähän vessapaperia, koska hänen kakkansa on aina kova eikä löysä, joten paperia ei tarvita silloin paljoa.

8. Eräs mies oli tehnyt Frendien Rossit, kun hän oli sanonut alttarilla väärän naisen nimen. Mies oli tämän avioerojuristin asiakas moneen kertaan vielä tämän ensimmäisen kerran jälkeen. Lieneekö syy aina sama?

9. Mies halusi eron, koska hänen vaimollaan oli tapana ripustaa pikkuhousut suihkun kahvaan, kun hän kävi suihkussa.

10. Vaimo ei voinut nukkua pimeässä, vaan parin makuuhuoneessa täytyi pitää valoa päällä koko yön. Mies ei voinut nukkua valoisassa, joten hän halusi erota.

Lähde: Buzzfeed