Vanhemmilla on aikaa vain pari minuuttia kestäviin lemmenleikkeihin, paljastaa tutkimus

Vanhemmat pyrkivät pitämään intohimoa yllä, mutta aikaa kauan kestävään seksiin ei ole.

Vanhempien aika on niin kortilla, että he ehtivät harrastaa vain pikaisia seksisessioita, jotka kestävät pari minuuttia, ilmenee tutkimuksesta. Keskimäärin vanhemmat käyttävät seksiin vain kaksi minuuttia ja 15 sekuntia joka kerta.

Kaikilla vanhemmilla aika ei riitä kuitenkaan edes tähän: tutkimuksesta uutisoineen Metron mukaan yksi 12:sta kiireisestä parista myönsi, että omaa aikaa on niin vähän, että he harrastavat seksiä alle minuutissa. Vanhemmat säästävät aikaa jättämällä riisutumatta (26 %) ja 27 prosenttia käyttää seksileluja ’asioiden nopeuttamiseksi’.

Channel Mum -sivuston kyselyyn pohjautuva tutkimus selvitti, että 71 prosenttia vanhemmista turvautuu pikaseksiin pitääkseen intohimoa yllä lasten saamisen jälkeen. Tutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa pareista harrastaa seksiä vähemmän lapsia saatuaan, mutta tästä huolimatta noin puolet isistä (47%) väitti seksielämänsä olevan parempi kuin koskaan – äideistä samaa mieltä oli kuitenkin vain 29 prosenttia.

Kolmannes kyselyyn osallistuneista 1 776 vanhemmasta myös myönsi, että he joutuvat tarttumaan jokaiseen tilaisuuteen saadakseen intohimoisen hetken kumppaninsa kanssa.

”Ajan löytäminen intohimolle voi olla todella vaikeaa vanhempana, joten on mainiota, että niin monet edelleen nauttivat aktiivisesta ja kekseliäästä seksielämästä”, Channel Mum -sivuston perustaja Siobhan Freegard kommentoi.

”Kyse ei ole siitä, kuinka kauan jokin kestää, vaan kuinka paljon siitä nauttii, joten hienoa näille pikaisille, jotka pitävät hauskaa alle 60 sekunnissa”, hän jatkoi.

Kiireen keskellä voi olla vaikea päästä niin sanotusti sille tuulelle. Tutkimuksessa ilmenikin, että naisten ja miesten välillä on selvä ero siinä, mikä toimii.

Yksi kahdeksasta isästä sanoi lähettävänsä intiimejä kuvia kumppanilleen ja 35 prosenttia pyysi kumppaniaan lähettämään seksikkäitä kuvia itselleen. Naiset kuitenkin haluavat neljä kertaa enemmän miesten laittavan päivällisen kuin lähettävän alastonkuvia itsestään.

Sen sijaan äideillä suurin halut herättävä teko on selkähieronta, jota himoitsi puolet kyselyyn osallistuneista naisista. Lähes puolet (46%) haluaisi vain venyä sängyssä pidempään päästäkseen ”seksituulelle” ja neljännes sanoi, että jos kumppani imuroisi tai veisi roskat ulos, voisi se todennäköisesti johtaa seksiin.

Tutkimuksessa paljastui vielä, että suosituin paikka pikaiselle seksille oli 42 prosentille vanhemmista leikkihuoneessa tai olohuoneessa sen jälkeen, kun lapset olivat menneet nukkumaan. Neljännes sen sijaan kävi lemmenleikkeihin suihkussa, kun taas yksi viidestä lukitsi makuuhuoneen oven tai harrasti seksiä lukitussa kylpyhuoneessa.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.