Kappaleen musiikkivideo on saanut lyhyen editoidun version, jossa ääneen pääsee Rihannan sijaan papukaija.

Netissä on ihasteltu papukaijaa, joka osaa laulaa Rihannan osuuden Eminemin The Monster -hittibiisistä. Reddit-käyttäjä Ursinarium editoi biisin musiikkivideosta lyhyen version, jossa Rihannan laulu on vaimennettu ja sen aikana kuullaankin linnun tulkintaa.

Papukaijan tulkinta on peräisin alun perin pari vuotta sitten julkaistulta videolta, jossa se lauleskelee kertosäkeen lauseita. Ursinarium kertoo Redditissä, että alkuperäinen video oli hänestä todella suloinen ja hän halusi kuulla sen taustan kera, joten hän editoi siitä videon.

”Toivottavasti joku pitää siitä, käytin neljä tuntia tämän hassun jutun tekemiseen”, hän kirjoittaa.

Ursinariumin toive on sittemmin toteutunut ja video on saanut suuren suosion. Hänen tekemäänsä videota on katsottu YouTubessa yli 2,4 miljoonaa kertaa ja se on kerännyt runsaasti positiivisia kommentteja.

Ursinariumille ehdotettiin, että hän tekisi myös sellaisen version videosta, jossa on käytetty vain papukaijan tulkinnan audiota alkuperäisestä videosta. Reddit-käyttäjä tarttui ehdotukseen ja voit katsoa siitä julkaistun videon täällä.

Artikkelin yltä voit katsoa Ursinariumin tekemän, viraalihitiksi tulleen videon ja alta alkuperäisen videon papukaijan laulusta.

https://www.youtube.com/watch?v=EjXQgsdlzqg

Kommentit

Kommenttia