Näin saat kuivat kynsinauhat ojennukseen – ja pidät kynsinauhat hyvänä

Tämän vinkin avulla et joudu enää turvautumaan kynsinauhaleikkurin käyttöön.

Kuivat kynsinauhat ärsyttävät monia ja varsinkin talven pakkasten jälkeen kynsinauhat voivat olla ikävässä kunnossa. Keskittymällä kynsinauhojen hoitoon, ovat ne pian paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen.

Mutta miten hoitaa niitä? Olive and June -kauneussalonkien perustaja ja kynsiin hullaantunut Sarah Gibson Tuttlella on pettämätön tapa, jolla kynsinauhat saa ojenukseen – etkä joudu enää käyttämään kynsinauhaleikkuria.

Kynsinauhoja hoidetaan suihkussa. Suihkun aikana, työnnä oikealla peukalollasi hellästi vasemman käden kynsinauhoja taaksepäin ja toista sama sitten toiselle kädelle.

Heti suihkun jälkeen, kun ihosi on vielä pehmeä ja mukautuva, hiero niitä kevyesti, jotta ylimääräinen iho lähtee pois. Viimeistele laittamalla ohut kerros kynsinauhaöljyä tai -seerumia kosteuttamaan kynsinauhoja.

Gibson Tuttlen vinkistä uutisoineen Pure Wow’n mukaan muuta ei todella tarvitse tehdä. Itse asiassa monet manikyristit ja ihotautilääkärit ovat samoilla linjoilla: kynsinauhojen kanssa pitää olla hellävarainen.

Kynsinauhojen tehtävä on suojata kynsiä ja niitä ympäröivää ihoa tulehduksilta, joten niiden leikkaaminen on tarpeetonta ja mahdollisesti siitä on vain haittaa. Jos tunnollisesti hoidat kynsinauhojasi, ei niistä ole niin paljon päänvaivaa.

Lähde: Pure Wow


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.