Muistuta itseäsi näistä 5 asiasta ennen ensitreffejä

Paina nämä mieleesi ja kertaa niitä, kun koetat rauhoitella hermojasi ensitreffien alla.

On täysin normaalia, että ennen ensimmäisiä treffejä on hermostunut ja treffit jännittävät. Se jopa osoittaa, että välität itsestäsi, treffiseuralaisesta ja siitä, millainen lopputulos treffeillä on.

Koeta kuitenkin rauhoittaa mieltäsi ja kannustaa itseäsi ennen treffeille lähtöä. Alla on viisi asiaa, joista voi olla apua hermojen tyynnyttelyssä.

1. Seuralaisesikin on hermostunut ja jännittynyt

Luultavasti seuralaisesi tekee ihan samaa kotonaan kuin sinäkin ennen treffejänne: rauhoittelee hermojaan. Samanlaiset ajatukset pyörivät todennäköisesti kummankin päässä, joten et ole jännityksesi kanssa yksin.

2. Et voi kontrolloida kaikkea

Toki voit vaikuttaa itseesi, ulkonäköösi ja olemukseesi, mutta loppu onkin poissa käsistäsi – oli kyse sitten säästä tai siitä, pitääkö hän hauskoista jutuistasi vai ei.

3. Sinua on helpompi lukea kuin ehkä oletat

Sinkkuja kumppanin löytämisessä auttavan Lauren Peñan mukaan monet sanovat usein, että eivät jännittämisensä takia uskoneet näyttäneensä sitä, millaisia oikeasti ovat. Onneksi monet treffiseuralaiset osaavat lukea toisen ihmisen yleistä energiaa jännityksestä huolimatta. Eli siis jos olet oikeasti puhelias ja seikkailullinen, mutta jännityksen takia sekoilet sanoissasi ja kerrot tylsiä juttuja, voi seuralaisesi silti asada sinusta kuvan, että olet puhelias, mutta sinua vain jännitti ensitreffit.

4. Sinulla on tarina kerrottavana myöhemmin

Osa deittailun hauskuutta on mahdollisuus kertoa tarinoita läheisille myöhemmin omista kokemuksista. Omat töppäyksesi, seuralaisen pöljät tokaisut sun muut ovat tarinoita, mitä myöhemmin kerrot mahdollisille lapsenlapsillesi.

5. Olet sen arvoinen

Vaikka treffit eivät päättyisi parisuhteeseen ja onnellisesti yhdessä elämän loppuun asti -tarinaan, sinussa on silti jotain, mikä sai seuralaisesi lähtemään kanssasi ulos. Joku uskoi sinuun ja sinun pitäisi uskoa itseesi. Jokaisessa on jotain erityistä näytettävänä, myös sinussa.

Lähde: Your Tango


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.