Menikö ystäväsi juuri kihloihin? Älä sano hänelle näin

Näitä viittä asiaa ei pitäisi sanoa juuri kihlasormuksen sormeensa saaneelle naiselle.

Kihlausuutisen kuultuaan olisi syytä onnitella, ei kritisoida. Joskus ystävän kihlauksesta kuultuaan innostuneen läheisen suusta saattaa kuitenkin lipsahtaa vääriä asioita.

Alla on viisi lausetta, jota juuri kihlautuneelle ei pitäisi koskaan sanoa.

1. ”Eihän tuo ole se sormus, josta haaveilit!”

Monilla naisilla on se tietty sormus, josta he haaveilevat ja siitä on kerrottu myös ystäville. Jos tuleva aviomies on valinnut sormuksen yksin, hän on käyttänyt valintaan aikaa ja harkintaa. Vaikka sormus ei olisi ystävän unelmien sormus, on sillä silti tunnearvoa ja sen merkitystä tulisi kunnioittaa.

2. ”Hänen olisi pitänyt sanoa/tehdä X asia, kun hän kosi sinua.”

Kosinta on ainutlaatuinen muisto, joka säilyy kihlautuneen mielessä eikä sen arvostelu ole sopivaa käytöstä läheisiltä. Vaikka läheisten mielestä kosinta ei olisi ollut romanttisimmista päästä, on parempi pitää mölyt mahassaan kuin löytää negatiivisia puolia ystävän tulevan miehen tavasta kosia – ja jopa koettaa itse löytää ne romanttiset puolet kosinnasta.

3. ”Oli jo aikakin!”

Tämän sanominen voi saada ystäväsi olettamaan, että hän on myöhässä jostain ja hänen olisi pitänyt kihlautua ajat sitten. Jokainen parisuhde menee kuitenkin omalla tavallaan eikä sitä tarvitse kommentoida, ellei ystävä itse kysy mielipidettä asiasta.

4. ”Olen niin sinkku.”

Ystäväsi kertoessa kihlautumisestaan, on aika juhlia eikä läheisten tule silloin alkaa surkutella omaa parisuhdetilannettaan. Kihlautunut ansaitsee olla valokeilassa.

5. ”Oletko varma tästä?”

Kosintaan vastatessa tekee suuren päätöksen tulevaisuutensa suhteen. Läheisten tehtävä ei ole saada kihlautunutta epäilemään päätöstään kysymällä, onko hän varma päätöksestään tai pitäisikö hänen miettiä asiaa uudelleen. Jos ystävän kihlautumisesta on todella huolissaan, aiheen voi ottaa puheeksi myöhemmin, mutta varovasti edeten.

Lähde: Huffington Post


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.