Omistaja rakensi joulureen koiralleen, jotta se pääsee helpommin portaat alas kodissaan.

Timmie on 16-vuotias jackrussellinterrieri, jolla on niveltulehdus ja muita terveysongelmia, jotka vaikeuttavat sen kulkemista kodissaan. Timmien omistaja, 27-vuotias Duncan Evans päätti helpottaa koiransa liikkumista ja rakensi sille joululahjaksi porrashissin, joka muistuttaa joulupukin rekeä.

Evans päätti tehdä Santa Paws -hissin sen jälkeen, kun Timmie loukkasi itseään kompuroituaan portaissa. Evans kertoi Metrolle, että portaat olivat liian jyrkät Timmien pienille jaloille.

”Jos se meni niitä ylös ja alas liian paljon, se pysähtyi ja minun täytyi kantaa sitä loppumatka”, omistaja sanoi.

”Kysyin itseltäni, pelaanko varman päälle ja teen siitä todella simppelin vai revittelenkö ja teen siitä parhaan, mihin pystyn”, Evans kertoi reen tekemisestä.

Evansin mukaan Timmiellä meni hetki tottua rekeen, mutta opettelun jälkeen se osaa nyt käyttää sitä itsekseen.

”Mikä sankari”, hän kehaisi koiraansa.

Metron mukaan Timmie joutuu syömään paljon lääkkeitä sen suurentuneen sydämen ja keuhko-ongelmien takia, joten se ei saa tehdä rasittavaa liikuntaa.

”Se on melko vanha ja vaikka se pääsee nyt ylös ja alas hyvin, mutta halusin säästää sen elämää ja pientä sydäntä”, Evans sanoi.

Evans on kuvannut videon joulupukin asuun puetusta Timmiestä käyttämässä porrashissiään. Metron mukaan Evans on julkaissut videoita YouTube-kanavallaan viime vuodesta lähtien, mutta hänen tuoreimmat julkaisunsa pohjautuvat täysin hänen koiralleen tekemiin keksintöihin, joihin lukeutuu muun muassa sähköinen rullalauta, joka auttaa pitkillä lenkeillä.

Voit katsoa videon Timmien hienosta porrashissistä artikkelin yltä.

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia