Ensitreffit edessä? Näin saat ne menemään omalta osaltasi nappiin

Kiinnittämällä huomiota näihin kymmeneen asiaan, sujuvat ensimmäiset treffit mainiosti.

Olipa kyse sitten sokkotreffeistä, jotka ystävä järjesti, tai nettideittailun parissa tavattu uusi tuttavuus, ovat ensimmäiset treffit aina jännittävä kokemus. Omaa jännittämistä voi kuitenkin helpottaa muistamalla tietyt, simppelit säännöt, jotka takaavat sen, että treffit menevät ainakin omalta osaltasi nappiin.

Alla kymmenen seikkaa, joihin kiinnittää huomiota.

1. Älä ole myöhässä

Tässä moni usein epäonnistuu, mutta tähän olisi hyvä pyrkiä. Ajoissa oleminen on kohteliasta ja jos sinulla ei ole hyvää syytä myöhästymiselle, ei sille ole selitystä.

2. Pukeudu vaikutuksen tehdäksesi

Kukaan ei oleta, että saavut paikalle parhaimpiisi pukeutuneena, mutta siistit vaatteet ja hieman huoliteltu ulkonäkö antavat hyvän vaikutelman.

3. Laita puhelin pois

Jos puhelimesi sisältö kiinnostaa sinua enemmän kuin seurassasi oleva ihminen, ei sinun pitäisi olla treffeillä.

4. Älä ole tylsä

”Mistä pidät?” on yksi tylsimpiä kysymyksiä, jonka voi toiselle esittää. Koeta olla luova keskustelun kanssa ja jos välttämättä haluat esittää kysymyksiä, tee niistä henkilökohtaisia ja käytä niitä keskustelun avaamiseksi – kyse ei ole työhaastattelusta, vaan treffeistä.

5. Puhu muustakin kuin itsestäsi

Treffien aikana pitäisi kummankin päästä tutustumaan toisiinsa sen sijaan, että koko treffit olisi vain minä minä minä -show’ta.

6. Ota iisisti kiroilun ja alkoholin kanssa

On myös hyvä muistaa, ettet kovin ala manata ex-kumppaniasi. Kaikki nämä kolme asiaa ovat ihan sallittuja, mutta kohtuudessa pysyen. Tarkoitus kuitenkin olisi, että seuralaisesi muistasi muutakin kuin sen, kuinka kiroilit, joit itsesi humalaan ja puhuit ”typerästä” exästäsi.

7. Vältä nettideittailusta puhumista

Olennaista ei ole se, kuinka monilla treffeillä olet käynyt ja kuinka paljon inhoat nettideittailua. Olennaista on se toinen ihminen, kenen seurassa olet, joten keskity häneen.

8. Tilaa jälkiruoka

Jos ensitreffit ovat ravintolassa, kannattaa nauttia myös jälkiruoka. Mikään ei ole seksikkäämpää kuin ihminen, joka tietää miten nauttia elämästä.

9. Älä niuhota

Vaikka elämme tasa-arvoisessa maailmassa, on vain julmaa treffien päätteeksi vetää esiin laskin ja jakaa aterian hinta tarkkaan kahtia.

10. Anna seuralaisellesi mahdollisuus

Treffeillä yleensä käydään, koska siitä toivoo kehkeytyvän jotain pysyvämpää. Seuralaisesikin yrittää tätä ja vähintä, mitä voit tehdä, on antaa hänelle hieman aikaasi. Olemalla aikuinen ja antamalla mahdollisuuden saatat jopa yllättää itsesi.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.