Monen naisen elämä, ajatusmaailma ja tavat muuttuvat 25-29-vuotiaana.

Jokainen kohtaa elämänsä aikana erilaisia muutoksia, mutta tietyissä vaiheissa niitä tuntuu tapahtuvan runsaammin kuin muulloin. Naisten aikuistuessa etenkin 25-29-vuotiaana elämä muuttuu osittain erilaiseksi.

Osan muutoksista huomaa selvästi, osan huomaa tapahtuneen vasta paljon myöhemmin. Forever Twenty Somethings -sivusto listasi 11 muutosta, jotka tapahtuvat jokaisen naisen elämässä parikymppisten lopulla ennen uuden vuosikymmenen aloittamista.

11 muutosta, jotka jokainen nainen kokee parikymppistensä lopulla:

1. Suurin osa perjantai-illoistasi koostuu sohvasta, viinistä ja Netflixistä ja se on sinulle ihan okei.

Ajatus viihteelle lähtemisestä pitkän viikon jälkeen kuulostaa kamalalta. Kerran kuussa se taas tuntuu hauskalta idealta, jonka seuraamukset tuntuvat pari päivää myöhemminkin.

2. Jos olet mennyt ulos perjantai-iltana, on erittäin todennäköistä, ettet mene mihinkään lauantaina.

Parikymmpisten alkuvaiheessa saattoi olla normaalia olla menossa kahtena iltana peräkkäin, nyt se on enemmänkin poikkeus.

3. Olet alkanut ehkä tienata, mutta rahat uppoavat häihin.

Heitä hyväiset säästöille, kun ystäviesi mennessä naimisiin tuhlaat niitä lahjoihin, morsiuskutsuihin, polttareihin ynnä muuhun.

4. Et shoppaile enää niin paljon.

Ja kun shoppailet, ne ovat todellisia sijoituksia ja tulevat tarpeeseen. Et enää osta uutta mekkoa jokaista baari-iltaa varten ja suosit mukavia vaatteita.

5. Et ota enää niin paljon kuvia.

Kukaan ei tunnu enää ottavan kuvia, kun olet esimerkiksi ystäviesi kanssa menossa. Sinusta itsestäsi tuntuu typerältä pyytää ihmisiä kuviin ja ärsyynnyt, kun sinua pyydetään kuvattavaksi.

6. Huomaat etääntyväsi useista ystävistäsi.

Sinusta tuntuu, ettei ole enää aikaa hengailla ystävien kanssa samalla tavalla kuin ennen ja jaatkin rajoitetun vapaa-aikasi vain tärkeimpien ystäviesi kesken. Et vain kykene antamaan aikaasi enää kaikille, vaikka haluaisit.

7. Alat haluta enemmän ja enemmän viiniä.

Töiden jälkeen. Joka päivä. Joskus ei vain pysty ja viini auttaa pystymään, mitä ikinä se tarkoittaakaan.

8. Olet jättänyt illan viihteellä väliin, koska sinun on pitänyt mennä hoitamaan asioita seuraavana päivänä.

Tiedät, että jos lähtisit ulos, viettäisit seuraavan päivän sohvalla maaten etkä saisi mitään aikaiseksi.

9. Kun menet ulos, tunnet olevasi vanhin tyyppi koko baarissa.

Mikä hyvin voi pitää paikkansa, riippuen paikasta, minne olet menny. Et myös osaa enää sanoa, minkä ikäisiä muut viihteellä olevat ovat.

10. Jos olet parisuhteessa, alat saada kihla-ahdistusta ja jos et ole parisuhteessa, alat panikoida, koetko koskaan kihla-ahdistusta.

Tämä on yhtä tunteiden vuoristorataa. Onko sormusta tulossa pian? Haluatko sitä? Haluatko sitä koskaan? Sinkut taas miettivät, löytääkö rinnalle koskaan ketään? Onko pakko aloittaa nettideittailu? Olenko loppuelämäni yksin?

11. Olet viimein alkanut tehdä vain asioita, joista nautit, niiden ihmisten kanssa, kenen seurasta nautit.

Jos jokin asia ei huvita, se ei huvita. Se on yksinkertaista. Et mene paikkoihin, minne et halua. Et vietä enää aikaa seurassa, jossa et halua. Mikä on hirveintä, mitä voi tapahtua? Aikasi on arvokasta ja aiot käyttää sen tekemällä asioita, mistä oikeasti pidät, välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat.

Lähde. Forever Twenty Somethings

Kommentit

Kommenttia