10 huonoa hetkeä ja paikkaa, jolloin ei pidä koettaa iskeä ketään

Flirttailu ja iskuyritykset on parempi jättää tiettyinä hetkinä väliin.

Nykyaikana romanttiset kohtaamiset tuntuvat siirtyvän yhä useammin digimaailmaan, joko nettideittisivustoille tai älylaitteiden sovelluksiin. Onneksi virtuaalimaailman ulkopuolellakin tulee eteen mahdollisuuksia kohdata uusia ihmisiä romanttisessa mielessä.

On kuitenkin myös hetkiä, jolloin flirttailu ja yritykset iskeä edessä oleva ihminen ovat huono ajatus. Alla on 10 sellaista hetkeä ja paikkaa, jolloin on parempi jättää flirtailut toiseen hetkeen.

1. Kun on syömässä – etenkin jotain, jota syödessä voi sotkea itseään. Jos välttämättä haluat lähestyä ruokapaikassa bongaamaasi henkilöä, odota, että toinen on saanut ruokansa syötyä.

2. Kun on asiakaspalvelutilanteessa. Asiakaspalvelussa pieni flirtti ei ole pahasta, jos toinen osapuoli vaikuttaa vastaanottavaiselta, mutta kannattaa pitää mielessä, että toinen on asiakkaana tilanteessa ja sinä töissä.

3. Kun on salilla treenaamassa. Hikisenä ja huohottavana on harvemmin flirttailutuulella.

4. Kun kumman tahansa osapuolen perheenjäseniä on lähettyvillä. Olitpa kuinka viehättävä tahansa, ei iskuyritykset perheenjäsenten edessä johda usein mihinkään.

5. Kun odottaa pääsyä lääkärin vastaanotolle. Olisihan se aikamoinen tarina kerrottavaksi lapsenlapsille, mutta kuin salilla ollessa, harva on halukas flirttailemaan odottaessaan omaa vuoroaan lääkärin luo.

6. Kun matkustaa lentokoneessa. Pieni tila yläilmoissa eikä mahdollisuutta päästä karkuun. Jos haluat kokeilla onneasi toisen matkustajan kanssa, ehkä on parempi odottaa lennon loppuvaiheeseen tai siihen, kun olet päässyt pois koneesta.

7. Kun toinen kulkee määrätietoisen oloisena jonnekin. Silloin on yleensä kiire – erityisesti jos välillä vilkuilee kelloaan – eikä silloin ole aikaa keskittyä puhumaan muille.

8. Kun on elokuvissa. Se olisi epäkohteliasta myös muita katsojia kohtaan. Jos vierustoveri on kiinnostava, odota elokuvan loppuun sen sijaan, että alkaisi flirttailla kesken kaiken.

9. Kun on esimerkiksi bussissa tai raitiovaunussa ruuhka-aikaan. Ruuhka-aika on jo valmiiksi usein ärsyttävää, kun kulkuneuvo on täpötäysi eikä siinä auta, jos joku liimautuu viereen ja utelee parisuhdetilannetta.

10. Kun humalatila on melkoinen. Toista ihmistä voi koettaa lukea baarissa ja päätellä, kuinka juovuksissa hän on. Jos hän hoippuu ja näyttää voivan pahoin, silloin ei todellakaan ole oikea hetki koettaa iskeä häntä.

Milloin sinun mielestäsi olisi parempi jättää iskuyritykset väliin? Mikä on epämukavin tilanne, jossa sinua kanssasi on flirttailtu tai koetettu iskeä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.